Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Нижньосірогозька територіальна громада

19.09.2024 12:17

Послуга державної реєстрації прав на нерухоме майно через Портал Дія доступна вже в 21 області

c26ff5c6-cf4b-49e8-b41c-af62328814df.jpg

🏡 Державна реєстрація прав на нерухоме майно, реєстрацію яких проведено до 01 січня 2013 року відповідно до законодавства, що діяло на момент їх виникнення, може проводитися за заявою, поданою в електронній формі через Портал Дія.

Зазначена послуга стала доступна і для власників об’єктів нерухомості, що знаходяться в Миколаївській області.

На сьогодні скористатися послугою державної реєстрації прав на нерухоме майно через Портал Дія можна вже в 2️⃣1️⃣ області, а саме: у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Кіровоградській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій та Чернігівській областях.

Щоб зареєструвати нерухомість на порталі Дія, потрібно вибрати відповідну послугу 🔗 https://diia.gov.ua/.../derzhavna-reyestaciya-prav-na... та внести необхідну інформацію та скановані копії документів і засвідчити заяву електронним підписом. 👉🏻 Після цього державний реєстратор, за необхідності, самостійно надішле запит у бюро технічної інвентаризації, а потім внесе дані в реєстр.