Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Нижньосірогозька територіальна громада

10.09.2024 12:29

Громадське об'єднання «ВПО України» відкриває вікно довіри для військових.

b40e1bbf-abc2-4c02-bc58-da930ee112f3.jpg

‼️Друзі, є важливі новини‼️

🕊Громадське об'єднання «ВПО України» відкриває вікно довіри для військових.

Це гаряча лінія, на яку кожен та кожна матиме змогу повідомити про ймовірні порушення у війську, неправомірні дії чи іншу інформацію, що може негативно впливати на боєздатність окремих підрозділів.

Нам не потрібні гучні скандали та розголос, тому що вони грають на користь ворогові. Ми, ГО «ВПО України», відкриваючи вікно довіри, прагнемо ще більше посилити нашу армію для якнайскорішої перемоги. Кожне повідомлення ми ретельно перевірятимемо на правдивість. За необхідності шукатимемо рішення в рамках діючого законодавства або ініціюватимемо зміни в державній політиці. Ми співпрацюємо з усіма гілками влади, що зазвичай робить шлях до вирішення проблеми коротшим.

Отже, маєте що розказати?

📱Пишіть нам у мессенджер WhatsApp (чи надсилайте голосове повідомлення) за телефоном: 066 355 67 30 або за покликанням: https://api.whatsapp.com/send/?phone=380663556730

🤫Будь-яке звернення може бути анонімним, повідомлень чекаємо 24/7, але відповідати на кожне не обіцяємо. За потреби зв'яжемось з автором для уточнення наданої інформації.

💪🇺🇦Нагадаємо, що ГО «ВПО України» постійно підтримує не лише вимушених переселенців, а й військових.

🔥На благодійних вечерях та аукціонах разом з партнерами зібрали понад 4 млн євро на допомогу ЗСУ. Щомісяця співзасновники нашого громадського об'єднання, народні депутати, відвідують фронт. Мета — почути з перших вуст про потреби військових та надати їм те, чого вони потребують для ще більш ефективного нищення ворога.

🙏ГО «ВПО України» зробить все можливе, щоб домогтися справедливості та захистити тих, хто захищає нас.

✅Поділіться цим повідомленням з вашими знайомими-військовими, для них ця інформація може бути дуже важливою. І пам'ятайте: разом ми здатні подолати будь-які виклики та наблизити перемогу💙💛