Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Нижньосірогозька територіальна громада

09.09.2024 14:37

Цифровізуємо кохання в ДіїОдружуйтесь одними з перших онлайн

2fca51db-5b2d-4543-add0-94d15a28c12f.webp

Революція державних сервісів починається в Україні. Запустили шлюб онлайн у Дії. І це просто неймовірно! Команда Дії цифровізувала повний цикл одруження — від пропозиції коханим до підпису свідоцтва.

Абсолютно байдуже, у якій точці світу перебуваєте, Дія узаконить ваше кохання за 30 хвилин. Тільки ви, партнер, смартфони й церемоніймейстер. Клік-клік — і ви чоловік та дружина.

Відтепер жодних очікувань і поїздок в установи для подання заяв і вибору дат церемонії. Достатньо відкрити застосунок, зробити кілька кліків і вибрати дату. А потім просто за сповіщенням прийти на церемонію.

Не знаєте, як освідчитися коханій людині? Дія теж допоможе! Заходьте в застосунок і робіть пропозицію онлайн. Годі шукати унікальнішої пропозиції створити сім’ю.

 

І це ще не все! Просто в смартфоні вибирайте прізвище — залишити своє чи партнера. А після реєстрації шлюбу свідоцтво підтягнеться в Дію за 24 години, а фізичний примірник надійде поштою.

Розробка шлюбу онлайн — фундамент для майбутніх сервісів у Дії, де потрібно залучати реєстраторів та нотаріусів. Тож зовсім скоро послуг буде ще більше!

Бо за лаштунками сервісу — робота команди Дії 24/7, налаштування складної взаємодії державних реєстрів та платформи відеозвʼязку Webex від Cisco. А для реалізації сервісу Мін’юст запустив окремий орган — Цифровий офіс ДРАЦС. Усе, щоб ви сказали омріяне «Так» одне одному й засвідчили своє кохання Дія.Підписом.

Кохання надихає й допомагає триматися в найскладніші часи. Дія це розуміє й обʼєднує серця. Любіть нестримно! Одружуйтесь у смартфоні.

А Дія щаслива бути свідком народження вашої сім’ї💌

Сервіс у Дії розробляється Міністерство цифрової трансформації України, Міністерство юстиції України, Державним підприємством Національні інформаційні системи, Цифровим офісом ДРАЦС, Державною міграційною службою, АТ «Укрпошта» за підтримки швейцарсько-української програми Програма EGAP, що виконується Фонд Східна Європа. Технічним партнером стала компанія Cisco, яка в межах підписаного з Мінцифрою меморандуму надала рішення для відеоконференцій Cisco Webex.