Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Нижньосірогозька територіальна громада

28.06.2024 11:19

З Днем Конституції України

667e73ddcad52__449449793_442417625381658_6057817280003762520_n.jpg

Сьогодні Конституції України — 28 років!

Точніше, саме стільки років минуло від її офіційного ухвалення Верховною Радою України, хоча конституційний процес у нашій державі триває набагато довше.

Наш Основний закон – це втілення ідеалів свободи і справедливості, головний оберіг державності та демократії, гарант незалежності та соборності України.

Конституція України визначила найціннішим – життя людини, її здоров'я, честь і гідність, надала кожному громадянину можливості для самоорганізації, свободу слова та віросповідання.

На превеликий жаль всі ці цінності, зробивши європейський вибір, українці відстоюють у непростій боротьбі зі зброєю в руках та ціною власного життя.

Дякуємо нашим захисникам та захисницям, медикам, рятувальникам та енергетикам, волонтерам та комунальникам. Вічна пам’ять тим, хто віддав своє життя за Україну та право жити у вільній, незалежній державі.

У цей урочистий день бажаємо добра і миру, міцного здоров’я й родинного затишку, стійкості та витримки – усім українцям і особливо нашим захисникам та захисницям, які зі зброєю в руках зараз боронять кордони нашої країни, захищають усіх нас та наші родини, майбуття рідної України!

Тож маємо набратися терпіння і віри. Мусимо зробити все від нас залежне, щоб наступні покоління українців пишалися тим, що живуть на рідній землі!

Українці вистоять. Україна переможе.

Слава Україні!

Слава Конституції України!

Слава ЗСУ! Слава українському народу!